Gott nytt!

Just nu är jag i Skene, så detta är ett tidsinställt inlägg. Ville bara önska er ett riktigt gott nytt år! Hoppas 2012 har varit lyckat för er. Själv har det varit ett helt underbart år med tanke på att jag träffade Hampus. En årsresumé kommer upp någon gång när jag har kommit hem!
 

Credo

Nu ska jag snart ta tåget till Göteborg för att vidare ta bussen till Skene. Jag ska nämligen på Credo över nyår. Det är ett kristet läger för ungdomar där man hittar på mycket roliga saker! Jag tar med mig kameran (tro det eller ej, den fick faktiskt plats bland all packning!) så att jag kan fota under lägrets gång och berätta för er lite mer. Jag har inte varit på så många av denna typen av läger förut. Hade tänkt att åka på Oas i somras, men då jobbade jag, sadface :( Gott nytt år nu allihopa!
 

Update

Tyckte att det var viktigt för er att veta.. Kurre kan nu ta sig ner från våning nummero 3!

Shoppat

Jag var ute med Anna på Överby och tittade på det ena och det andra på mellandagsrean. Med mig hem fick jag ett träningslinne, sportbehå, 3 vanliga behåar, linne och ett par träningsskor. Jag är nöjd men lite besviken på att det inte fanns så mycket smycken.. 
 

Gårdagen

Igår kom jag ju hem från m&m samt kusinerna. De har verkligen världens gosigaste katt som dock ibland ger lite för hårda kärleksnaffs^^  De har två kattar och hade två hundar, men en av dem har nyss gått bort. Mozart skulle fylla 17 år i mars (endast 2 månader yngre än mig!). Leo, som gosekatten heter, är även sjukt söt. Eller hur?
 
Var och shoppade idag också. Bilder på lite av det jag köpte kommer upp senare!
 

Kurre har flyttat

Idag när jag kom hem från m&m började jag fixa i ordning Kurres nya bur. Än så länge verkar han trivas, men han har inte till 100% förstått hur han ska ta sig till våning 3^^ 
 

Juldagen

Mina planer på att åka ut och shoppa gick i kras i går när jag upptäckte att det var stängt överallt. Aja, ger mig ut med Anna på fredag! 
 

Mina julklappar

Här är några av de julklappar jag fick under julafton. På onsdag åker vi till mormor och morfar för att fira med dem och min moster. Myys!!
 

Eyes of today


Kurres julhälsning

Kurre ville bara säga god jul till er alla. På torsdag går flyttlasset och han flyttar in i palatset. Ni får se mer då ;)
 

God Jul på er!

Min julafton har varit hur mysig som helst! Först var jag hemma hos pojkvännen och firade med hans familj. Sen åkte jag hem lagom till Kalle Anka och fikade med familjen. På sista bilden ser ni fina Sixten som sitter och väntar på tomten som aldrig kom... Har han varit en stygg kisse i år? Julklapp fick han i alla fall!
 

Merry Xmas!


Omg, she's awake!

Operationen igår gick bra. Sov nästan resten av dagen när jag kom hem sedan, med undantag för en måltid. Idag har jag ont i foten, kan knappt gå, seg i huvudet och har ingen matlust (y). Armvecket gör till och med ondare nu än när de stack in nålen. Nu när jag äntligen har vaknat till lite (har sovit till och från hela denna dag också) tänke jag titta på julkalendern^^ Hampus har precis stuckit till stan för att julhandla. Vilken ängel till pojkvän jag har som bestämt skulle komma hem och pyssla om mig i går kväll efter KU-julavslutningen. Han är bäst!
 
Från arkivet

Hospital

Nu är jag på väg till operationsbordet. Hmm.. Undra vilken kroppsdel det är jag ska förstora? ;) Nejdå, ni kan vara lugna. Det är foten jag ska operera och har ingenting med skönhet att göra (kan man ju misstänka med tanke på att foten är den fulaste kroppsdel vi har). Själva operationen är jag inte alls orolig för, det är nålsticket i armvecket jag fasar över. Önska mig lycka till!
 

Jag är med och tävlar!

HÄR är Alice blogg och HÄR är junkyards hemsida!!

10 månader

Så lång tid har det gått sedan jag och Hampus blev tillsammans. Finaste pojken i hela världen. Han gör mig verkligen så lycklig. Tyvärr har jag inte så många bilder på honom. Men jag tycker att denna bilden är hur söt som helst^^ Jag älskar dig Hampus <3
 

Hobbit

Nu knallar jag ner på stan för att se Hobbit. Med mig har jag min underbara pojkvän och min låtsaspappa. Detta ska bli så himla kul! Hörde att Persbrandt inte kommer vara med förrän i andra filmen. Jag som var så nyfiken på hur han ser ut (för mig kommer han alltid att vara Gunvald Larsson, the-bad-cop). Men men, det gör väl inget att jag får vänta så länge filmen är bra^^
 

Luciatåg

Gulligaste luciatåget någonsin. Det är sådana här fantasifulla, kreativa lärare vi behöver mer av i våra skolor!
 

Jul, jul. Strålande jul

Här är några bilder från i dag. Jag, Linus, Philip, farmor och farfar gjorde julkorv, åt mat, drack glögg, bytte julklappar och bara mös. Hur härligt som helst! Nu när jag går i skolan i Vänersborg får jag ta och hälsa på dem oftare!
 

F&F

Nu bär det av för att fira jul med farmor och farfar. Inte träffat dem på månader så det ska bli mycket trevligt!
 

Hobbit

Jag vill se den.. Mina vänner planerar att se den på tisdag, då jag inte kan :( Vill så gärna se den. Aja, det får blir när det bli^^
 

The Killing

Nu ska jag äta varma macka och dricka te :3 Börjar även se på säsong 2 av The Killing som jag följde slaviskt när säsong 1 gick på tv. Så synd att säsong 3 blev bojkottat pga för få tittare. Joel Kinnaman är så sjukt snygg så det finns inte!^^ Speciellt i Johan Falk :D Följer ni också alla filmer/serier som en viss skådespelare är med i?
 
As-kass photobooth bild..

Our destiny is written in stone


Musiktips

Fit for Rivals

Shoppa

Blivit så sjukt shoppingsugen. Så fort jag har råd tänker jag ta med mig någon ut till överby för att shoppa.. Får se vem offret blir ;)
 
Saknar verkligen något nytt i garderoben. Tänker nog rensa ur den när jag kommer hem från skolan i eftermiddag. Då kommer jag i alla fall inte "råka" ta på mig något av det mindre fina i garderoben de dagar jag inte orkar bry mig^^
 
Från arkivet; hade nyss köpt min fina kanin-cupcake tröja :3
 
 
 
 

Eftermiddag

Nu blir det te, chips och smite! 
 
Självklart kör jag med Hades!

The Dancebox

 

Bill

Blev ett till inlägg med Bill i fokus. Han är ju så snygg!
 
Emma Jansson står för redigeringen!

Mein Gott

Så sjukt snygg <3
 

Slipknot till Metaltown

Jo, du läste rätt! Slipknot kommer faktiskt till Metaltown 2013. Jag vet inte om jag ska gå än, men jag hoppas det^^ Får ta och hitta mig någon som kan tänkas vilja gå med mig^^ 
  

Kattens dag

Såg på historieätarna i förra veckan tror jag (har gjort ett radioprogramm i historia 1b), denna katt var med i programmet. Hahaha... Får ju ha med åtminstone en katt i bloggen på kattens dag! (för det har ni väl inte missat? ;) )