Summer's here.


Jag älskar dig.


Newie.

Sorry, glömde visa tröjan som jag fick för x antal dagar sedan^^ Jeje, här är den :)

 


Hampus.

Hampus är snart här. Som jag saknat honom! Vi kommer antagligen titta på lite Naruto innan vi drar till Jonatan och spelar lite musik ♥

 


AFuckingA

Through Sin + Self Destruction short film har kommit ut och jag älskar den! Ville bara dela med mig av det. Den finns tyvärr inte på youtube än. Men på facebook finns den!

Sur kärring.

Idag har jag sprungit 1,2 mil. Jag har helt tappat livsglädjen så ett gulligt sms från Hampus hade inte skadat nu ;) Jag hatar det där jävla kraftprovet! Skönt att det var sista gången jag sprang det, någonsin!

 

Igår beställde jag en muchas snygg tröja. Det stod att det kanske kommer ta lite extra tid innan den kommer eftersom dem håller på med en inventering. Jag får visa den när den kommer antar jag^^ Nu ska jag äta och sätta mig vid datorn och glo på scrubs för resten av dagen. See you later, alligator!

 


Run for your fucking lives!

Jag och två kompisar diskuterade varför killar springer fortare än oss tjejer. Efter ett tag hade vi endast kommit fram till att det var för att de har längre ben än oss och för att de är just killar. Då kläcker Sara den mest epic kommentaren någonsin.

 

"Det kan ju vara för att de har shorts också".

 

Sant, mycket sant. Nej nu ska jag ta och ladda inför kraftprovet på onsdag och tjocka mig med film och ostbågar. Önska mig lycka till!

 


Sharingan.

Jag älskar mina sharingan. Så fina.

 

Poizonbite@instagram

Cupcakes.

Jag bakade och åt cupcakes idag. Det var gott.

 

Poizonbite@instagram

Can't wait

15 mars!!

Hello guys.

Idag har jag gjort slut på en massa pengar, ätit på donken, bakat hallongrottor och sett på Naruto. Fick mig en fin, fin prommenad till Hampus med Sara också. Fattar inte vart tiden tog vägen, vi gick en prommenad som borde tagit 30 min men som tog 45..

 

Some of the stuff I bought today^^