Tips!

Ni som gillar animes borde verkligen se Fullmetal Alchemist! Jag hade tänkt att se Fullmetal Alchemist när jag är färdig med Fullmetal Alchemist: Brotherhood. Skillnaden är att Brotherhood följer mangan vilket inte FMA gör. Men jag tänkte smyga in Fairy Tale och Bleach innan det också^^ 
 

Födelsedagsbarn

Idag fyller Sixten 7 år. 51 kattår alltså. Stor gubbe nu ;D
 

Fotoabstinens!

Blivit så sjukt sugen på att fota och spela in vloggar. Kan knappt berga mig tills jag ska skaffa den nya kameran! 
 
Här har vi skönheten.

Naruto

Varit ute i skogen, spelat Smite. Nu blir det Naruto! :D
 

Dagens facelook


Fina Kurre

Kurre sprang lite i sängen för en stund sedan. Han är så fin <3
 

Jonatan är hemma!

Efter 3 månader i Kongo är min underbara vän Jonatan äntligen hemma! Ska bli så sjukt kul att träffa honom igen!
  
När han tog studenten i våras.

Slö dag

Vaknade brevid min älskling ganska sent idag, så vi har sett på film i stort sätt hela dagen. Nu har både han och Hannes som kom hit en sväng åkt hem. Så jag tänker spela smite. Känns nästan som söndag. Vad har ni haft för er idag?
 
Goa Hannes!

Det går framåt...


9 månader

Idag firar jag och Hampus 9 månader tillsammans. Blir mer kär för varje dag som går i den pojken <3 Han är så sjukt underbar, titta bara vad jag fick av honom! :D
 

Bytt smycke

 

Burbygge!

Jag har äntligen hittat en garderob som jag ska bygga om till en bur till Kurre. Jag hämtade den i går men har inte börjat fixa med den än. I morgon ska jag och mamma åka till bygghandeln och inhandla nödvändiga saker inför renoveringen ;) Jag hoppas verkligen att det går bra att bygga om den så att Kurre kan få flytta in snart^^ 
 

Mysig kväll

Precis hemkommen från en rar vän där FG-gänget hade en mysig filmkväll. Först blev det mat och sedan Pirates! Självklart första^^ Sjukt mysigt!
 

Innan biologin

Ja, innan biologin hade vi lite roligt xp
 
 

Kurre

Nu var det snart dags för min snutteplutt att få komma ut ur buren och röra på benen lite! Hade ute honom en sväng igår, han sprang och klättrade i soffan som en galning! Och shit var han gillade min morgonrock!
 

Breaking Dawn part 2

Var precis och såg Breaking Dawn och jag måste säga att det var den bästa av de fyra filmerna i The Twilight Saga. Gå och se den!
 

Generösa skolor

Vissa skolor erbjuder sina elever halvsega datorer, men Frida däremot... Finns verkligen inga ord för hur generösa de är! En macbook air till alla elever (från åk 6 tom alla elever på gymnasiet, 4 grundskolor samt 1 gymnasium) och nu... en ipod touch!Än så länge är det bara min klass (NA1 på Fridagymnasiet) som har fått dessa. Det är endast till för att testa en ny bedömningsapp och ska återlämnas i december.
När läraren plötsligt började dela ut ipods till klassen väntade man bara på att han skulle börja skratta och ta tillbaks dem för att det var ett skämt. Men icke sa nicke! Fatta vad han måste ha skrattat på insidan åt våra face när vi fattade vad som hände xp
 

Shit så grym!

 

Äntligen är de här

När jag kom hem väntade ett paket på mig i brevlådan. Änligen har de kommit! Mina smycken alltså. Jag får inte byta smycke förrän på fredag, så då kanske jag slänger upp en bild (jag lovade faktiskt alla subscribers på youtube en video när jag bytt smycke), så uppdatering ang. det kommer!
 

Nytt projekt på g!

När halsduken till morfar var färdig började jag med pannbandet till mormor. Första gången jag ger mig på patentstickning, och det går riktigt bra!
 

Och grannarna tänkte; "Det var en stor stjärna det!"

Vi sände upp en sådan här lysande grej som man ofta ser i Thailand ikväll. Det var väldigt fint. 
 
 

Nostalgi

Köpte mig två nya filmer, såå mysigt :D Kommer så väl ihåg dessa från när jag var liten^^
 

Kom flygandes till mig!

Jag beställde smycken i torsdags och lördags, kan inte de bara ta och knalla hit någon gång?^^  

Tomteverkstaden är igång!


Äntligen färdig

Då var farmor och farfars julklapp äntligen färdigsydd! Det tog sin lilla tid men nu är den klar.

 

Heart shaped box

Detta klippet kom upp som ett förslag på youtube. Shit vad grym han är alltså! Hejade på honom från första stund, synd att man inte hör så mycket om honom längre...
 

Tisdag kväll

I tisdags kväll träffades vi ett gäng från Fridagymnasiet och hade en mysig filmkväll hemma hos Louise. Här är några bilder från kvällen.