Kärlek vid första tonen

 

Lilla Tompa.

Jag är nog ganska emot hans nya dreads, de var så mycket snyggare när han var blond. Men pojken blir ju aldrig dålig på bild! Så sjukt vacker :D
 

10 000 reasons.

Har spelat smite en bra stund nu, så nu fick det bli en liten paus^^ Fick låna en cd av underbaraste Micke igår som jag självklart sitter och lyssnar på. Sjukt bra! Den heter 10 000 reasons med Matt Redman. 
 
 

Hur sant är det inte?! xD

 
 

Smite.

När man har en pojkvän som är en gamer så blir det lätt att man rycks med. Så nu ska jag ta och spela Smite, om ni inte har hört talas om det så är här en gameplay (det ska tydligen vara ganska likt LOL :) )
 

Roger the fågel.

Satt och nynnade på en låt och plötsligt kom texten upp i huvudet på mig. Kommer ni ihåg den från när ni var små? Den är ju så söt!
 

Even though you are ugly, you are beautiful.

Misstolka inte rubriken. Han är vacker, men USA har förstört honom lite... Men shit vad vacker han är! (För dem som inte känner mig så är det Tom jag syftar på!)
 

Vad ska man hitta på en dag som denna?

Dagen har varit lite halvseg. Är ganska trött. Jag är färdig med nästan allt skolarbete i alla fall så jag kan ta det lite lugnt idag^^ 
 
Kissen och jag.
 
Lite kaffe efter en "lång" skoldag är inte fel!

Zooming in.

Sitter och går igenom mitt arkiv. Det är lite småkul att se hur man har förändrats^^ Både utseendemässigt och skrivmässigt :P
 

Det var en gång när jag var two-face.

Saknar på sätt och vis mitt hår på bilden. Varför kan inte luggen växa snabbare?!

Hannes du makalösa!

Här har ni Hannes låt!
 

Studiedag.

Tillbringat dagen med att göra det man borde göra på en studiedag.. Jag har alltså pluggat! Det är ju så när man går natur. Det är mycket man måste göra^^ 
 
Jag och Hampus såg på en halvkonstig film i morse. Jag somnade, så det bevisar väl antagligen hur bra den var xp Jag har precis suttit och spelat The Sims 2 i timtal, vilken nostalgi! Nu har jag ju en fungerande stationär dator också :D
 
Jag tänkte tipsa om en grymt bra sångröst. Det är min vän Hannes. Han skriver egen musik och är sjukt duktig. Han ska förmodligen lägga upp den på youtube inom en snar framtid (hoppas jag!) och då kan jag lägga upp klippet i bloggen. Men än så länge får ni nöja er med att söka på facebook. Han har en egen sida som heter Hannes Karlsholt, sök nu för sjutton gubbar!
 
Från Nobelfesten i höstas!

I dag flyger fåglar som aldrig förr.

Sitter och lägger över min musik på min stationära dator. Det fanns ju ingen cd-läsare i den så snäll som han är drog min styvpappa till Torp och köpte en extern till mig! Vad skulle jag göra utan honom? 
 
I morgon kommer jag behöva plugga hela dagen -.- Men jag går natur, så jag är inte jätteförvånad. Har hur mycket matte som helst att räkna, sen hade vi ganska mycket i svenskan också. Och tyska-glosor ska vi inte ens prata om! Enough skolsnack. 

Filmstjärna till pojkvän ;)

Idag när jag och min pojkvän satt på bussen knackade en total främling på hans axel och sa: 
"Skulle du kunna tänka dig att vara statist i en film? Vi söker nämligen män med lite längre hår."
Och så stack hon en lapp i handen på honom. Vi får se om han får vara med^^

Dagnes looki.



Detta har jag på mig i dag. Ett linne från Newbreed Girl och svarta jeans från Criminal Damage. 

Lika glad som alltid.

I dag har jag cyklat från Vänersborg till Hunneberg, från Hunneberg till Trolltättan, I STORM! Är sådär lagom glad nu alltså. Precis duschat, ätit och sitter just nu framför datorn och mölar chips xp Det var den träningen det ;) Snart ska jag ta bussen till min kära pojkvän och där blir det nog att titta på Naruto^^ Ha det!

Snäll syster.

Igår var jag på bio med min pojkvän. Vi såg Snabba Cash II som jag velat se sedan den kom ut^^ Den var sjukt bra! När jag kom hem i dag undrarde min bror om jag vill se den igen med honom, why not? Snäll som jag är så offrar jag mig ;) 
 
Tänkte beställa tangentbord, mus osv. från inet nu också så att jag kan börja använda min stationära dator^^ Vi fick en mackbook luft (air) i skolan, men jag vill kunna spela lite spel också :P